Website

   van

      Anja en Jacques Bakker

Wat kun je zien in een waterdruppel?

Zomervakantie 2012 Islade Tenerife - Playa de las Americas

Kies de dag/hoogtepunt

Introductie

Plaats van het Hotel

Waar Op Tenerife Zijn We Geweest

Deze zomervakantie 2012 ging naar Appartementen Compostela Beach op het Spaanse eiland Tenerife. Tijdens de vakantie hadden we ook een volle week een huurauto en hebben we het gehele eiland kunnen bekijken. Het was de tweede zomervakantie van 2012 en we vertrokken op 10 september 2012.

De pijl op de kaart hier aan de rechterzijde geeft de locatie weer van ons verblijf op Tenerife.

Centraal op Tenerife ligt de vulkaan Teide met een hoogte van 3715 meter en is daarmee het hoogste puntje van de Atlantische Oceaan! Tenerife is ongeveer 85km lang en 45km op het breedste punt in het westen. De top van de vulkaan ligt op 25km van het vakantieblijf.

Playa de las Americas is de grootste en meest bekende badplaats van Tenerife. Het is een zeer langgerekte badplaats met verschillende gezellige wijken en mooie stranden die voornamelijk uit lavazand bestaan. Op de meest belangrijkste plaatsen is wit zand opgespoten. In het noorden liggen de wijken Fanabe, Torviscas en Costa Adeje, in het zuiden loopt Playa de las Americas vanzelf door in Los Cristianos.

Locatie Appartementen Compostela Beach

Playa de las Americas

Het appartemeten/hotel complex ligt in het zuiden van Tenerife in de plaats Playa de las Amáricas. Deze "plaats" bestaat alleen maar uit hotels.

Playa de las Americas beschikt over een lange boulevard waarover je heerlijk van noord naar zuid kunt slenteren, winkelen of gewoon op een terrasje kunt zitten om te genieten van het mooie weer, een drankje en een lekker hapje. Playa de las Americas staat verder bekend om zijn uitstekende uitgaansleven. Geconcentreerd bij elkaar vindt je hier een aantal drukke bars en goede discotheken in het uitgaanscentrum Veronica’s. Playa de las Americas is een veelzijdige bestemming en we hebben heerlijk genoten van het vele (traditionele) vermaak.

Wij gingen vaak naar de boulevard van Los Cristianos omdat Appartementen complex Compostela Beach hier zeer dicht bij ligt en op Los Cristianos een aantal restaurants aan het water te vinden zijn.

Meer Over de Vakantie en Veel Meer Foto's

Meer lezen en meer bekijken, klik dan steeds op de link onderaan de pagina voor de volgende pagina zo ga je door het complete Tenerife vakantie verhaal met alle hoogtepunten. Vergeet niet dat je steeds een vergroting te zien krijgt als op de foto wordt geklikt!

Kies de dag/hoogtepunt