Dit zijn wij dus!
Naam van de website

Kronenburgersee Vulkaan-Eifel
Vakantie Duitsland Juni 2015

Introductie

Eifelpark Kronenburger See is een compleet familiepark, gelegen in het prachtige natuurpark Nordeifel, in het drielandengebied van Duitsland, België en Luxemburg. Het is zonnig gelegen op een steile zuidhelling, nabij een helder meer, omgeven door schitterende bossen met naald- en loofbomen. Vanuit bijna alle vrijstaande vakantiewoningen, welke op terrassen van verschillende hoogten zijn gelegen, is er uitzicht op het afwisselende Eifellandschap of het pittoreske bergdorpje Kronenburg, een romantische burchtnederzetting met een echte middeleeuwse ruïne.

Bovenstaande is de omschrijving van de Vrij Uit website waarop ik de vakantie heb geboekt. De onderstaande foto is genomen vanaf de middeleeuwse ruïne in de richting van het park en de Kronenburgersee.

Uitzicht op Kronenburgersee en het Eifelpark Kroneneburgersee

We hebben bewust een locatie geboekt die op niet meer dan een paar uur rijden ligt. Arina is hoog zwanger. Als het zover is kunnen we snel naar Amersfoort (en weer terug). Het is niet nodig geweest dat we onze vakantie moesten onderbreken. Lars is volgens planning op 11 augustus 2015 geboren.

Onderstaand een google maps kaartje om mee te spelen. Hij is interactief.

Jacques Bakker Anja Oosterveld Fotohandig Design by