Dit zijn wij dus!
Naam van de website

Villa Los Arcos Mazarron
Vakantie Murcia Spanje Oktober 2015

Introductie

Doel van de Reis

Vakantie! en we gaan naar Villa "Los Arcos" welke te vinden is op de Mazarron Country Club, provincie Murcia, Spanje. Deze vakantiewoning ligt op 5 km afstand van De Costa Cálida die loopt van Cartagena tot Almería. We zijn echter geen strandmensen, vandaar de keuze voor een vakantiewoning met een eigen zwembad.

Wil je meer weten over woning en deze ook boeken? Ik heb twee links. Deze link is van de eigenaar, kies voor het huis in Spanje. Deze link is van de verhuurder.

Mazarron Jacques Bakker Anja Oosterveld
Mazarron Los Arcos Mazarron Country Park
Mazarron Jacques Bakker

Algemene Indruk

Op deze pagina alvast een paar foto's om een algemene indruk te krijgen van onze vakantie. Ik heb de website gemaakt om onze vakantie vast te leggen. Voor ons zelf, om alles nog een na te kijken, maar ook een ieder die belangstelling heeft in onze vakantiereizen kan hier kijken. Anders zou je het niet op internet zetten!

Mazarron Inktvis
Museum Parque Arqueologico L’Alcudia
Gredas de Bolnuevo

Najaarsvakantie

Dit jaar was een jaar van 2x2 weken vakantie. In het voorjaar waren we naar de Eifel in Duitsland geweest en in de eerste twee weken van oktober hebben de de zon in Spanje opgezocht. Voor ons waren het zeer aangename temperaturen in deze tijd van het jaar. Spanje is leuk maar dan niet in juli/augustus. Tijdens ons was de minimum teperatuur tussen de 16,5 en 22 graden, altijd gemeten in de vroege ochtend. De maximum dag temperatuur schommelde tussen de 26 en 34 graden.

Mazarron Anja Oosterveld
Mazarron
Kanonnen van Mazarron

Culinair Hoogstandje

Omdat het vliegtuig volgens schema om 16:30 zou landen zijn we één dag eerder gedaan zodat we voldoende tijd hebben voor de rit van Alicante naar Mazarron (ongeveer 115 km). Daarom eerst een hotelovernachting in Elche(Elx) in een leuk hotel met een restaurant met een zeer goede naam. Met een extra overnachting hebben we ruim de tijd om eerst nog een museum bezoeken in de buurt van Alicante. Daarne kunnen we rustig langs de kust naar Mazarron te rijden en genieten van de omgeving.

Natuurreservaat Sierra Espuna
Museo Naval de Cartagena
Cartagena Catemaran Ole

Veel plezier bij het kijken en lezen van ons reisverslag. Heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd even een mailtje sturen. Met de linkjes boven- en onderin ga je steeds naar de volgende pagina.

Google Maps

Onderstaand een google maps kaartje om mee te spelen. Hij is interactief. De markering staat op de locatie van de vakantiewoning.

Jacques Bakker Anja Oosterveld Fotohandig Design by