Website

   van

      Anja en Jacques Bakker

Wat kun je zien in een waterdruppel?

Korte vakantie Krakau - Polen samen met Ton en Margreet

Boeking

We hadden reeds ver van te voren geboekt. Een vlucht vanaf Charleroi in Belgie met Ryanair (heen flight FR6728 en terug flight FR6729) en via Booking.com de accomodatie (Krakow Silvio's Appartments) in Krakow.

Op vrijdag heen en s'avonds reeds even het centrum van Krakow in geweest. Op zaterdag de binnenstad verkend en in de Joodse wijk gegeten.

Playa de las Americas

Op zondag naar het Memorial en Museum Auschwitz-Birkenau en maandag naar Oskar Schindler's Enamel Factory. Aan het eind van middag naar de luchthaven. We waren midden in de nacht van maandag op dinsdag weer thuis.

Foto's

Er zijn twee mogelijkheden. Een korte fotoserie met commentaar op de manier zoals hier rechts is afgebeeld. Het is min of meer een samenvatting van de drie dagen. Klik op een kleine foto om hem te vergroten. Wil je dat, dan klik je hier om deze te bekijken.

Een Andere mogelijkheid is om bijna alle foto's te bekijken via mijn dropbox account. Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om het onderwerp/dag te selecteren. Bij de foto's in dropbox staat geen commentaar.

Anja Bakker 2012
19 mei 2012 - Polen
Krakow Stads Centrum
Auschwitz 2012
20 mei 2012 - Polen
Memorial en Museum Auschwitz-Birkenau
Oskar Schindler Desk
21 mei 2012 - Polen
Oskar Schindler's Enamel Factory