Website

   van

      Anja en Jacques Bakker

Wat kun je zien in een waterdruppel?

Zomervakantie 2014 Gran Canaria - Playa del Inglis

Kies de dag/hoogtepunt

Dag 1: Schiphol

Ik ben er helemaal klaar voor!
Nieuw hoedje en nieuwe koffers met 4 wieltjes zodat de schouder minimaal belast wordt.

De Boeking

De vakantie is deze keer geboekt bij Sunweb slechts 2 weken voor vertrek. We gaan niet rondtrekken en blijven twee weken op dezelfde locatie in een appartement. We hebben voor de gehele periode een auto gehuurd om het eiland te verkennen.

Vertrek Uit Deventer

Om 10:30 vertrokken vanuit Deventer. Het was lekker rustig op de weg en we kwamen om 12 uur de vertrekhal binnenlopen. We hebben de auto op P1 gezet en dat was dus lekker dichtbij. De auto staat in vak klomp 10. Insiders weten nu waar de auto staat.

De vakantie gaat naar Playa del Inglis op het Canarische Eiland Gran Canaria. We hebben de vakantie zeer recent geboekt bij Sunweb voor een reisduur van 15 dagen, commercieel gezien is het eigenlijk 16 dagen want we vertrekken op zaterdag en komen op zondag weer thuis.

Lekker rustig plekje met overzicht over de APRON en genieten van exclusieve beker cappuccino.

Inchecken

Balie 5 Transavia, all flights. Ik heb twee koffers ruimbagage geboekt, natuurlijk moet je hiervoor ook weer extra betalen. De regels van Transavia zijn recent aangepast. Alleen één stuks hand bagage tot 10 kilo is inbegrepen. Wil je in het ruim bagage meenemen dan moet er voor betaald worden. Na het inchecken was Anja aan een sigaretje toe.

Kies de dag/hoogtepunt