Website

   van

      Anja en Jacques Bakker

Wat kun je zien in een waterdruppel?

Voorspoedig 2012

Anja bij foot gletsjer

De onderstaande foto is gemaakt tijdens onze zomervakantie in Noorwegen in 2012. Ik ben, nadat we samen over het ijs van de gletsjer waren gelopen, naar de "mond" van de gletsjer gelopen/geklommen en heb staand in het water nog een paar foto's genomen. Anja had ik veilig bij een grote rots achtergelaten en ik was alleen verder gegaan.

De omgeving was verder geheel uitgestorven en het klimmen over stenen, terwijl het water er aan alle kanten langs loopt, en, door hard stromend water balancerend van steen naar steen te stappen in de ondiepe gedeeltes, maakt het best wel een avontuur. Uiteindelijk heb ik het statief in het water opgesteld en een aantal foto's genomen met een langere belichtingstijd waardoor het water glad wordt.

Hoe dichter je bij de opening komt, hoe kouder het wordt. Heel graag had ik samen met Marinka dit avontuur beleefd. Dit avontuur was typisch iets wat ons uitje geweest zou zijn tijdens de vankantie. Waarschijnlijk waren we samen nog wel een paar rotsen verder gekomen.

kaart2012.jpg