Website

   van

      Anja en Jacques Bakker

Wat kun je zien in een waterdruppel?

Zomervakantie 2011 Zweden - Noorwegen

Kies de dag/hoogtepunt

Dag 4: Verblijf Park Säfsen

Klik op de foto voor een vergroting!

Verblijf

We hebben nu 1 nacht geslapen op Park Säfsen. In totaal blijven we hier 3 nachten slapen. Het is nu dag 4, dus op dag 6 gaan we naar het volgende park. We zijn het gevoel voor de dagen van de week helenmaal kwijt en uit ritme.

Ik voel me (nog) een beetje draaierig op mijn benen maar geef de schuld aan de bootreis. Ik ben echt moe, maar meer hierover later. We gaan vandaag rustig aan doen.

Ludvika

We zijn vandaag naar Ludvika gereden. De hoofdstad van de gemeente waarin Fredriksberg (waar het park Säfsen ligt) is Ludvika. De gemeente strekt zich uit over een gebied van misschien wel 80 bij 100 km!

Er was daar niet bijzonder veel te zien, het is een industriestad (o.a. mijnbouw). We hebben even rondgelopen en koffie met gebak gegeten.

Misselijk

Het eten van een gebakje staat mij normaal nooit tegen, daarom sla ik bijna altijd gebak af, maar dit gebakje sprak mij aan. En, het symboliseert meteen hoe ik mij de volgende 24 uur zou voelen. Ik wist toen niet dat het ook het laatste eten zou zijn voor de komende 36 uur.

Anja heeft een blikje soep gegeten, ik niets.

Kies de dag/hoogtepunt