Website

   van

      Anja en Jacques Bakker

Wat kun je zien in een waterdruppel?

Zomervakantie 2011 Zweden - Noorwegen

Kies de dag/hoogtepunt

Dag 23: Verblijf Park Hovden Høyfjellssenter - Hovden

Klik op de foto voor een vergroting!

De Zon

Ja, vanmorgen om 7 uur, heel eventjes maar. Daarna ging het regen en het zicht werd minimaal. Om vandaag heel veel kilometers te gaan rijden op onverharde smalle wegen op de Handangervidda vlakte is geen goed idee.

Ik heb vanmorgen gezien dat het weer morgen redelijk gaat worden, wel een beetje regen maar ook zon. Voor dinsdag stond er een zonnetje boven Oslo. Dat zou mooi zijn maar moeten we nog even afwachten.

Kaarten

Vandaag nog maar een rustdag ingelast en een spelletje kaart gespeeld. De doen we gemiddeld 2x per jaar en altijd tijdens de vakantie.

Anja heeft vandaag haar dag wel gehad. Bij het eerste spelletje legde zij uit terwijl ik alle kaarten nog in mijn handen had. Een flinke achterstand dus. De foto geeft wel aan hoe blij Anja was. Op mijn gezicht is een lacht te zien als een boer, juist.

Rest van de Dag

Na een klein beetje te zijn ingelopen werd ik in een eindspurt van Anja volledig afgestraft. Terwijl Anja nog steeds aan het juichen was ben ik maar de regen gaan fotograferen. Het water rondom het huisje stijgt nog steeds en mijn auto staat iets lager.

Momenteel staat de auto in kuil met daarin ongeveer 15cm water maar mijn auto kan wel een paar centimeter hebben.

Is de foto van de regen bijzonder? Ja deze is genomen met een belichtingstijd van 30 seconden terwijl het regende. Door de lange belichtingstijd is de wateroppervlakte als een spiegel geworden.

Klik op de foto voor een vergroting!

Klik op de foto voor een vergroting!

Kies de dag/hoogtepunt